Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των παιδιών μας

Η επικοινωνία μέσω Διαδικτύου με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε εξελίσσεται. Παρέχουμε πλέον μια νέα δωρεάν υπηρεσία που βασίζεται σε ένα πολύ εύχρηστο λογισμικό και δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής επαφής.

Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καθημερινότητα των παιδιών τους πιο άμεσα, να βλέπουν φωτογραφίες από τα δρώμενα, να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις νηπιαγωγούς, να επικοινωνούν μαζί τους online, να ανταλλάσσουν μηνύματα και έτσι όλη η ενημέρωση γίνεται αμεσότερη. Μια πλατφόρμα, που λειτουργεί διαδικτυακά με απόλυτη ασφάλεια, μας περνάει σε μια πιο σύγχρονη εποχή.

Δεν χρειάζονται γνώσεις και δεν χρειάζεται εκπαίδευση, είναι ένα εργαλείο απλό, εύχρηστο, συνεχώς online που παρέχεται στους γονείς δωρεάν και λειτουργεί σε κινητό, τάμπλετ και κάθε μορφής υπολογιστή και με οποιονδήποτε browser.
Και ενώ κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και κάθε εξέλιξη έχει επιφανειακά τελικό αποδέκτη τους γονείς, στην ουσία προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κυρίως για την ασφάλεια και το καλώς έχειν των ίδιων των παιδιών.