Σε μια κοινωνία η οποία διαρκώς εξελίσσεται και της οποίας τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τις νέες της επιταγές με ταχύτατους ρυθμούς, τα κίνητρα, τα ερεθίσματα και οι βάσεις πρέπει να θέτονται έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Στα πλαίσια της ομάδας η προσφορά ποικίλων δραστηριοτήτων οφείλει να προωθεί αβίαστα την κοινή ωρίμαση των παιδιών ενώ παράλληλα να υποστηρίζει το κάθε ένα ξεχωριστά και εξατομικευμένα.

Τα παιδιά της Νηπιακής Αγωγής ενθαρρύνονται  να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση  και να διαγράψουν μια ομαλή πορεία κοινωνικοποίησης.

Το ξεδίπλωμα των ατομικών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού μέσα από μια διαρκή πορεία εξέλιξης της προσωπικότητας του αποτελεί τη σύγχρονη τάση εκπαίδευσης που ακολουθεί η Νηπιακή Αγωγή.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Νηπιακή Αγωγή

Η Νηπιακή Αγωγή είναι από τους πρώτους παιδικούς σταθμούς που ιδρύθηκαν στην Αθήνα. Στη διαδρομή της όμως εξελίσσεται δυναμικά. Εμπλουτίζει και ανανεώνει συνεχώς το πρόγραμμα της, ακολουθεί νέες τάσεις και βελτιώνει υπάρχουσες δομές. Το προσχολικό κέντρο λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και το νηπιαγωγείο με άδεια του Υπουργείου Παιδείας. Αναλυτικές πληροφορίες στο "Εκπαιδευτικό πρόγραμμα"

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μαθητές μας καθώς και τους γονείς τους. Δείτε περισσότερα για τον σταθμό και τους ανθρώπους διαβάζοντας "Λίγα λόγια για εμάς"

Επίσης επιδίωξή μας είναι να φέρουμε τους γονείς όσο πιο κοντά γίνεται στο περιβάλλον της Νηπιακής Αγωγής, παρέχοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες προς τους ιδίους και τα παιδιά τους. Μάθετε περισσότερα στην σελίδα "Εσείς & εμείς"

Είμαστε περήφανοι για το περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργούμε. Προσπαθούμε να προσφέρουμε το ιδανικό πλαίσιο μέσα στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν και διασκεδάζουν νοιώθοντας σαν το σπίτι τους. Δείτε περισσότερα στην σελίδα "Εγκαταστάσεις"

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Από τους πρώτους κιόλας μήνες της κύησης ξεκινά ο προβληματισμός των γονέων γύρω απο τη διαπαιδαγώγηση...

περισσότερα

Εσείς & εμείς

Όσο καλό και να είναι ένα σχολείο, η σωστή συνεργασία γονέων – εκπαιδευτικού αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δουλειάς πάνω στις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού. Και η συνεργασία βασίζεται σε άμεση και σωστή πληροφόρηση.

Για το σκοπό αυτό η Νηπιακή Αγωγή έχει...

περισσότερα
image
image